Tapas
bohatá variace španělských jednohubek
Open menu
Masové
Bezmasé
Teplé
Studené
Saláty
Smažené
Pečené
Vařené
Pomazánky
Omáčky
Archives
Popular Categories:
Studené
(5)
Masové
(3)
Bezmasé
(2)
Smažené
(2)
Saláty
(2)
Pečené
(2)
Teplé
(2)
Pomazánky
(1)
Vařené
(1)
Uncategorized
(1)
Archives:
April 2015
(1)
June 2014
(1)
November 2013
(1)
October 2013
(3)
Suroviny:
ančovičky
bazalka
brambory
cibule
fazole
kapary
mouka
muškátový oříšek
máslo
ocet
olivový olej
olivy
paprika
papriky
petržel
ryby
strouhanka
sýr
vejce
vývar
česnek
šunka
nejnovější recepty
Albóndigas con salsa de tomate (masové kuličky s rajskou salsou)
Mezi masitými tapas nemůže být už nic
Ensalada de pimientos (paprikový salát)
Zelenina všech druhů a barev je oblíbenou surovinou
Tapenada de aceitunas (olivová tapenáda)
Olivy ke španělské kuchyni neodmyslitelně patří,
Croquetas de jamón (šunkové krokety)
Dobrá šunka je základem španělské kuchyně. Na
Tortilla española (bramborová omeleta)
Bramborová omeleta, kterou na jídelních lístcích
Ensalada de judías (fazolový salát)
Jako tapas můžete vyzkoušet i luštěninový